Forrás Invest

+36-30 9342505 Iroda: +36-70 8818370 forrasinvest@forras-invest.hu 1163 Budapest, Cziráki u. 26-32.

Cégbemutató

A FORRÁS-INVEST Kft. az 1995-ben építőipari és kereskedelmi tevékenység végzése céljából alapított FÉNY-FORRÁS 2000 Kft. közvetlen jogutódja. A vállalt munkák minőségi elvégzésére való törekvés, valamint a munkatársak szakértelme, szakképzettsége és tapasztalata jellemzi mindkét céget, és ez a karakterisztika képezi az új társaság dinamikus magját. A Kft. célkitűzése, hogy a megrendelői igényeknek kiemelt figyelmet szenteljen és ezeket magas színvonalon valósítsa meg. A hosszú távú és korrekt megbízó-kivitelező kapcsolat fenntartására való törekvését a minősített beszállítók teszik lehetővé.

Az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások köre jelentősen bővült, hiszen a Forrás Invest Kft. az ingatlankereskedelem, -fejlesztés és üzemeltetés terén is jelen van. Ezáltal, az 1995-ös megalakulás óta a fejlődés dinamikus, amely mind a partner és beszállító kapcsolatok szélesedésében, mind a piac folyamatosan változó követelményrendszeréhez való igazodásban is megmutatkozik.

Az állandó és visszatérő ügyfélkör elismerése és elégedettsége mutatja, hogy a technikai háttér fejlesztése, a projektek rugalmas, gyors és gazdaságos megvalósítása, a garanciális és szavatossági időn túli kötelezettségek elvégzése mellett, a nagy gyakorlattal rendelkező villamosmérnökök, szakértő munkatársak és a középfokú szakirányú végzettséggel rendelkező kivitelezők továbbképzése is jelentősen hozzájárul a minőségi munkavégzéshez.

Az átlagosan 12-14 fős alkalmazotti létszám, az ügyvezető igazgató személyes projektfelügyelete, a sokéves kivitelezői tapasztalat valamint szakmai rátermettség teszi a Forrás-Invest Kft.-t az építőipar és a kereskedelem megbízható szereplőjévé, és ezáltal képessé arra, hogy a megbízóival már kiépített partnerkapcsolatát hosszútávon megtarthassa.

+36-30 9342505
Iroda:
+36-70 8818370
forrasinvest@forras-invest.hu
1163 Budapest,
Cziráki u. 26-32.